Beleef grootse avonturen met AvonTours

Beleef samen met jouw vriendjes een knotsgekke woensdagnamiddag in de Ingelmunsterse buitenlucht. Wij bieden verschillende leuke buitenactiviteiten aan in het speelbos van Ingelmunster.

Marktonderzoek en bronnen

Inspiratie en gelijkaardige projecten

We bekeken heel wat externe website over de organisatie van leuke bosspelen voor kinderen van de lagere school. Dit zijn een aantal websites die we consulteerden:

Beleef grootse avonturen met AvonTours!

 

 

 

 

Projectkosten

We werken samen met de gemeente Ingelmunster om deze buitenactiviteit te organiseren.

De sportdienst van de gemeente Ingelmunster stelt alle sportmateriaal gratis ter beschikking. We hebben geen extra kosten en hoeven geen inkomgeld te vragen aan de ouders. Zo kunnen ook kansarme jongeren deelnemen aan deze leuke activiteiten.

Begeleiders

Onze begeleiders zijn goedlachse jonge mensen die kinderen graag helpen bij het uitvoeren van diverse sportieve activiteiten in het bos.

Heb je zin om te werken met kinderen en krijg je energie om hen een fantastische woensdagnamiddag te bezorgen? Neem zeker contact met ons op.

Onze missie

Kinderen komen jammer genoeg te weinig buiten en zitten maar al te vaak gekluisterd aan hun tablet of het televisietoestel.

Kinderen die te weinig bewegen zijn vaak vatbaarder voor obesitas. Wij willen de kinderen meer laten bewegen in de open lucht.

Promotie

Ons doelpubliek bereiken

Weet je niet wat doen op een woensdagnamiddag? Leef je dan lekker buiten uit in het speelbos van Ingelmunster.

Website gemaakt door Mathias Vandenborre

Copyright © 2022. Alle rechten voorbehouden.